BijBiezonder

Wie zijn we?

BijBiezonder is een kleine en professionele zorgorganisatie in Noord-Limburg. We zijn gevestigd in Lottum (gemeente Horst aan de Maas), en werken ook in de gemeentes Venray, Venlo, Bergen en Peel en Maas. Vanuit onze zorgboerderij kunnen we vaak ook zorgen voor het vervoer.

Op onze locatie organiseren we jeugdzorg en dagbesteding in de natuur en met dieren, volledig op maat. Maatwerk met een hoofdletter, zoals u in onze visie kunt lezen. Onze overtuiging is namelijk dat goede zorg alleen kan ontstaan door eerst heel goed naar de vraag te luisteren. Daarna gaan we pas in goed overleg met u aan de slag om tot een passend programma te komen.

Naast dagbesteding bieden we ook individuele en ambulante begeleiding aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen en hun omgeving.

Nieuwsgierig naar wat we bieden? Kijk dan snel verder op onze website!


Het werk

  • DAGBESTEDING navolgende vormen.
  • Lekker bezig zijn in de buitenlucht zoals het aanleggen en onderhouden van de moestuin en de eigen locatie. Ook zijn er diverse buiten speelactiviteiten.
  • Activiteiten in het nabij gelegen bos. Denk hierbij aan hutten bouwen / schatgraven. Maar ook echte werkzaamheden.
  • Overige wisselende activiteiten. Denk aan outdoor. Kunnen ook uitstapjes zijn.
  • Kleinschalige LOGEEROPVANG binnen een bestaand huishouden. Er zijn enkele gezinnen in de regio die hieraan meedoen. Weekend en / of vakantie. Op zaterdag mogelijk te combineren met een kanotocht.
  • AMBULANTE / Individuele BEGELEIDING aan gezinnen. Zoals bijvoorbeeld structuur bieden kinderen / jongeren met een bijzondere hulpvraag.
  • EDUCATIEVE SAMENWERKINGSPARTNER met primair en voorgezet onderwijs.  

KOM GERUST EEN LANGS

Heb je zin om lekker in de buitenlucht bezig te zijn, samen met anderen, kom dan gerust een kijkje nemen.

JE BENT VAN HARTE WELKOM


BijBiezonder

Afke Vink, Jules Wijers en Arie Jenniskens

Ulsheggerweg 16a
5973 PD Lottum


Jaar van opening

Wij zijn in 2013 als zorgboerderij gestart.