De Wilgenhof

Wie zijn we?

Zorgboerderij De Wilgenhof

Gerrit-Jan Lijftogt en Anna van Dijk zijn samen werkzaam op zorgboerderij ‘De Wilgenhof’.

’De Wilgenhof’ ligt in het mooie Achterhoekse Hengelo en is goed bereikbaar. Wij bieden kleinschalige opvang voor kinderen en jongeren met een (uiteenlopende) zorgvraag. De boerderij biedt veel ruimte en mogelijkheden voor verschillende activiteiten zoals: het verzorgen van pony’s en kleinvee, het (be) werken en onderhouden van de groentetuin, koken en bakken. Ook hebben we een werkplaats waar we samen met bezoekers kunnen zagen, timmeren en knutselen. Iedere bezoeker wordt op een individuele wijze betrokken bij alle voorkomende werkzaamheden op de boerderij. Natuurlijk bieden wij ook de faciliteiten om gewoon lekker in de buitenlucht te ravotten: hutten bouwen, skelteren, trampoline springen, etc.

We zoeken altijd naar activiteiten die passen binnen de mogelijkheden en interesses van de bezoekers. Naast kleinschalige dagopvang bieden wij ook de mogelijkheid voor een logeerweekend.
 

Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op onze website www.dewilgenhofhengelo.nl

U bent van harte welkom!
 


En verder ...

Bel of mail gerust als je een keer vrijblijvend wilt komen kijken.

http://www.dewilgenhofhengelo.nl/


Jaar van opening

Wij zijn in 2003 als zorgboerderij gestart.