Miklath

Wie zijn we?

  

                    Zorgboerderij Miklath

Wij hebben een echte boerderij met   melkvee  -Friese paarden -ponys en kleinvee  boer Jan  onze zoons en hulpboeren zorgen het meest voor dit deel van de boerderij

Jennie begeleid samen met  de dochters en stagaire de deelnemers die al vanaf 2002 bij ons komen,Om hen nog beter te kunnen begeleiden  heeft Gerita nu de curses geef me de 5 van Collette de Bruin gevolgd ,

We proberen om hen dat te geven wat zo nodig is. wel structuur maar ook liefde en geborgenheid zo dat ze zich veilig kunnen voelen. We willen er ook altijd voor hen  zijn niets is raar of teveel, In overleg is bijna alles mogelijk! Wil je een keer komen kijken dat mag maar dan wel graag eerst even bellen zodat wij voor koffie ,thee of fris kunnen zorgen.


Het werk

Er is hier van alles te doen: helpen in de tuin, gazon maaien of de boer helpen met melken. Kalfjes voeren, , lekker genieten van de dieren hun hok schoonmaken,pony rijden skelteren , trampoline springen Bij slecht weer gaan we knutselen of iets bakken,samen een spel spelen,of soms even uitrusten..


En verder ...

Wij willen graag voor iedereen zijn wat de naam van onze zorgboederij betekend 'Miklath' een toevlucht. Wij willen de kinderen en de jongeren die bij ons zijn  binnen ons gezin een veilig thuis bieden. De boer en boerin zijn het aanspreekpunt voor iederen. En als wij er niet zijn, dan is er altijd een van onze kinderen die ons wil vervangen.


Jaar van opening

Wij zijn in 2002 als zorgboerderij gestart.