t Radje

Wie zijn we?

Wij, Kathalijne Kemner en Willem Koopman, zijn een kleinschalige hobby boerderij waarbij naast wat kleinvee, een geit, kippen, cavia, 5 katten en een hond, een moes- en siertuin, waar ook een hobbykas toe behoort, ook de zelfmakerij een belangrijke rol speelt. We verwerken producten uit de tuin, maar maken ook onze eigen pindakazen, die aan huis, op markten en op verkooppunten worden verkocht. We wonen met onze 4 kinderen op de boerderij en kunnen daardoor een huiselijke en ontspannen sfeer bieden. Ons streven is om iedereen een mooie, zinnige (oude) dag te geven en dat iedereen met een tevreden gevoel weer naar huis gaat!

Kathalijne komt uit de ouderenzorg en doet op dit moment de begeleiding. Willem werkt overdag buitenshuis bij een zadenbedrijf.


Het werk

Ons motto is, niets moet maar mag!

Wij bieden mensen met een zorgvraag een zinvolle dagbesteding op de dinsdag en donderdag. Wat er zoal bij ons te doen is, 
ondersteuning in de productie van de pindakazen, aardbeienjam en courgette op zuur, netjes houden productieruimte en zelfmakerij.
Tuinieren, onderhouden siertuin, groentetuin en opkweken van 'vergeten groentes' in de kas.
Verzorgen/ voeren van hobby vee, waaronder een aantal koeien, een geit, kippen, 4 katten, cavia en een hond.
Genieten van de natuur en wat het land te bieden heeft vanaf een bankje in de tuin, maar ook op een stoel vanachter het glas binnen.


Zorgeloos genieten op zorgboerderij 't Radje

Houd je van de buitenlucht, werken in de tuin, kan je genieten van de dieren en de natuur om je heen en wil je niets meer moeten, laat je dan verrassen en kom genieten bij ons.