United Souls Zorg- en Trainingsbedrijf mens en paard.

Wie zijn we?

Wij zijn een kleinschalig zorgbedrijf met groot oog voor mens en dier. Ons bedrijf is gecertificeerd en gediplomeerd in verschillende aspecten.
Er wordt gewerkt vanuit een christelijke levensovertuiging met respect voor iedereen.
Ons doel is dat iedereen mag weten dat hij/zij er mag zijn. Iedereen is uniek en heeft een belangrijke bijdragen in dit leven. Monique Simonsz-Vermeer samen met Wouke Linde, Roelien van Silfhout, Vera Van Ginkel, zijn de zorgbegeleiders. Wij worden ondersteunt door gezin Simonsz en onze stagiaires en vrijwilligers.
Met ze allen zijn we een open, gezellig en hecht team.
 


Het werk

Bij ons is altijd wat te doen. Tijdens het werk met de dieren wordt op een open manier inzicht geboden in en wordt gewerkt aan vergroting van o.a. eigenwaarde, eigen vaardigheden, structuur, persoonlijke ruimte, samenwerking, non-verbale communicatie en acceptatie.

Onze dieren worden op een zo natuurlijke manier gehouden. Onze 14 paarden staan 24 uur per dag buiten in hun eigen kudden. Zij zijn de grote leermeesters op ons bedrijf. Ook het werk met de vele andere diersoorten is een leuk en leerzame taak. Zo hebben we naast onze paarden de ezels Lumberjack, Nana en Kleine Lily, de schapen, poezen, honden, kippen, duiven, kalkoenen, de varkens Bettie, Dikkie Dik, Mulan en Queenie. Ook hebben we onze rendieren Bless en Hope. 

Naast de verzorging en training van de dieren hebben we een kleine groente en fruit tuin. Hier zaaien, oogsten en plukken we lekkere producten om samen mee te kokkerellen en van te eten. 

Dan is er nog het schilder, bouw en onderhoudswerk, er wordt getekend en geschilderd met de cliŽnten ( doelgericht ), en soms wordt er zelfs een bank of een stoel gemaakt. Regelmatig organiseren we uitjes die ons altijd weer op een leerzame en gezellige manier bezig houden. Zo zoeken we passende werkactiviteiten voor iedereen.

In ons 4 hectaren bos kunnen mensen groot en klein zich uitleven. Er zijn hutten en een vuurkuil maar ook dieren, en hout om te hakken en te bewerken. Een fijne plek om te zijn.
 


Wat bied United Souls nog meer!

Bij United Souls staat eerlijkheid, veiligheid, puurheid, gezelligheid en samenwerking bovenaan. Ook bieden wij individuele begeleiding aan jong en oud.

Wat bied United Souls nog meer!

- Dagbesteding en Logeer & weekendopvang
- (Therapeutische) paardrijden
- Equitherapie (paard als therapeut/coach)
- Centered Riding & Freestyle trainingen
- Gedragstraining paard
- Bedrijfstrainingen en coaching

Wij zijn in het bezit van het Veiligheidscertificaat Stichting Veilige Paardensport.

Kijk hiervoor op de site of bel ons voor meer informatie.


Jaar van opening

Wij zijn in 2008 als zorgboerderij gestart.