A-part dagbesteding

Wie zijn we?

Zorgboerderij A-part is een zelfstandige zorgboerderij waar mensen, met een verstandelijke beperking, dagbesteding krijgen die het fijn vinden om buiten te werken met plant en dier. Daarnaast hebben we ook binnenactiviteiten zoals mozaïeken, keramieken, schilderen, kaarten maken, maar ook seizoengebonden activiteiten zoals fruit inmaken. Ieder voorjaar gaat onze theetuin weer open waar fietsers en wandelaars kunnen komen thee drinken, of koffie, met eigengemaakt gebak.

De meeste van de activiteiten doen we op de boerderij, behalve het schilderen, dat doen we in ons atelier in het dorp.

Dit alles met een maximum van 16 deelnemers en een 1 op 4 begeleiding per dag.


Het werk

Op onze boerderij kijken wij samen met jou naar mogelijkheden en wensen om een fijne werkomgeving te creëren, samen met leuke collega’s. Op de boerderij is kleinvee, een eigen moestuin en in de boomgaard is een theetuin voor fietsende, en wandelende, passanten. Er is ruimte waar je al je creativiteit kwijt kunt.
De grote diversiteit aan activiteiten en werk, maakt dat je je nooit hoeft te vervelen, en steeds met iets anders bezig kunt zijn.

De kleine groepjes waar we mee werken maken dat je ook altijd voldoendehulp en ondersteuning krijgt van professionele begeleiding.


En verder ...

Denk je bij jezelf dat dit de plaats is voor jou, bel ons dan even of kom een keer kijken bij A-part dagbesteding, want meedoen van jou betekent dat ook jouw deel meetelt in ons succes. Dus graag tot ziens bij A-part.


Jaar van opening

Wij zijn in 2007 als zorgboerderij gestart.