Wenum Hoeve, Apeldoorn (Wenum)
Stichting 't Heuveleind, Zeeland
Zorgtuinderij 'de Lorr', Heide
Het Scheiend, Oirschot [Spoordonk]
Zorgboerderij 'Levensvreugde', Den Hout
Zorgboerderij Vorster Hand, Sevenum

ActiviteitenHoeve Wijlre

Wie zijn we?

De kleinschaligheid en huiselijkheid is niet alleen terug te vinden in onze visie of in de opzet en sfeer van de Hoeve, maar ook in de samenstelling van het Team.

Vaste medewerkers zorgen voor herkenbaarheid, dit zorgt voor veiligheid en rust. De deelnemers zullen steeds de zelfde medewerkers tegenkomen.

Robert is als eigenaar van ActiviteitenHoeve Wijlre het vaste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. hij is dan ook vrijwel altijd aanwezig.

Als erkend leerbedrijf geeft ActiviteitenHoeve Wijlre de mogelijkheid aan stagiaires om in de praktijk ervaring en kennis te vergroten. Op de dagen dat zij aanwezig zijn, worden ze altijd bijgestaan door een vaste medewerker.


Het werk

Samen met de vaste medewerkers zijn er genoeg activiteiten te beleven in en om de Hoeve.

Wij hebben een ruime huis weide met dieren en fruitbomen en een moestuin. dus als je dieren of buiten werken leuk vind zijn wij een plek voor jouw! samen met onze ERzels trekkken we er regelmatig op uit om een heerlijke wandeling te maken.

Je kunt ook lekker cratief bezig zijn of met de andere deelnemers een spelletje doen of gewoon een puzzel.

is ons Atelier hebben we een winkel waar we onze eigen gemaakte producten verkopen en bij goed weer is er op oinze binnenplaats een terras  waar de bedienig in handen is van onze deelenemers

Samen met jouw maken wij je dag!


Jaar van opening

Wij zijn in 2007 als zorgboerderij gestart.