Boerderij 't Paradijs

Wie zijn we?

Boerderij 't Paradijs is een biologisch gemengd landbouw- en zorgbedrijf met brandrode runderen, (leg)hennen, varkens en een tuinderij. Hier kweken wij 40 soorten groenten en telen aardbeien en rode bessen. Daarnaast hebben we paarden, geiten, wolharige varkens, konijnen en (sier)pluimvee. De boerderij wordt gerund door IJsbrand en Caroline Snoeij. Met de hulp en inzet van enthousiaste medewerk(st)ers, vrijwillig(st)ers en stagiaires zorgen we er samen voor dat veel mensen genieten van onze prachtige boerderij!

www.boerderijparadijs.nl


Het werk

Er zijn veel verschillende activiteiten te doen zoals de dieren voeren en verzorgen, agrarische - en tuinderijactiviteiten: planten en oogsten. Er is een (hout)werkplaats waar hout wordt bewerkt en reparaties worden gedaan en in de boerderijwinkel is ook altijd wat te doen. Geen dag is hetzelfde! Aan onze woensdagmiddag-, - avond, zaterdag- en weekendkinderen bieden wij een leuk, gestructureerd (boerderij)programma aan. Kijk op onze website voor meer informatie.
www.boerderijparadijs.nl


Boerderijwinkel

We verkopen onze biologische producten in de boerderijwinkel: diverse soorten groenten, vers van het land, eieren en rund- en varkensvlees. Daarnaast bieden wij groentenabonnementen aan met onze heerlijke groenten. Neem voor meer informatie graag contact met ons op of kijk op onze website: www.boerderijparadijs.nl.


Jaar van opening

Wij zijn in 2006 als zorgboerderij gestart.