Boerderij Watervliet

Wie zijn we?

Al 55 jaar beheert familie de Hertog 'Boerderij Watervliet' in het veenweidegebied van de Engewormer. De Boer beheert 40 hectare natuurgrond, 50 runderen en 75 schapen helpen hem erbij. Verder zijn er op de boerderij: geiten, kippen, katten, pony's, een hond en konijnen.

Het is een echte familieboerderij, Benno's opa kocht de boerderij ruim 55 jaar geleden en zijn vader helpt nog vaak mee.  In de stal is een gedeelte omgebouwd tot gezellige kantine, het koecafé, waar iedereen zich snel thuis voelt!


Het werk

U heeft op 'Watervliet' de gelegenheid om deel te nemen aan activiteiten als het verzorgen van de geiten, konijnen en kippen. Er is een grote moestuin waarin we groenten en bloemen telen, maar ook het timmeren van een landhek kan.
De activiteiten zijn seizoensgebonden en daardoor zeer afwisselend. Iedereen kan mee doen, wat je beperking ook is, er is altijd wel iets dat iemand kan bijdragen aan het samenwerken.
We beginnen iedere dag met een gezellig bakkie koffie en hebben tussen de middag samen een boerenlunch.


Landzijde

We heten u van harte welkom op dit mooie plekje, neem gerust contact op wanneer u vragen heeft of een keer wil komen kijken. aanmelding kan via de stichting landzijde.


Jaar van opening

Wij zijn in 2006 als zorgboerderij gestart.