Buiten Gewoon

Wie zijn we?

Bij Buiten Gewoon ( van binnen bijzonder) werken volwassen mensen met een zorgvraag van uiteenlopende aard. Buiten Gewoon wil de deelnemers een interessante werkplek bieden in een rustige gezellige omgeving. Voor alle deelnemers is er 'werk op maat'.
Bij een nieuwe aanmelding wordt er gekeken of de persoon in de bestaande groep past Ún of Buiten Gewoon passend werk kan bieden.


Het werk

Buiten Gewoon ligt in een rustige groene fiets/wandelomgeving. Een groot gedeelte van het terrein is aangelegd als een sier/parktuin met een vijver.
In de kas worden in het voorjaar planten en groenten gezaaid.
Het hele jaar door wordt er veel buiten gewerkt.
Maar we hebben ook veel binnenwerk voor mensen, die iets minder 'tuin-minded' zijn. Toch heeft de ervaring ons geleerd dat uiteindelijk iedereen het fijn vindt om lekker buiten bezig te zijn! Een passende klus is altijd te vinden!

Geregeld hebben we licht productiewerk. Ook zijn we op creatief gebied erg actief!


En verder ...

De werkzaamheden bij Buiten Gewoon zijn zeer gevarieerd.Op onze website kunt u er meer over lezen en de foto's bekijken. www.buitengewoonlelystad.nl
De sfeer op het bedrijf is erg goed. Wij vinden het belangrijk dat alle deelnemers zich hier thuis voelen. Door een goede sfeer en onderling vertrouwen komt het beste bij iedereen boven!


Jaar van opening

Wij zijn in 2001 als zorgboerderij gestart.