Wenum Hoeve, Apeldoorn (Wenum)
Stichting 't Heuveleind, Zeeland
Zorgtuinderij 'de Lorr', Heide
Het Scheiend, Oirschot [Spoordonk]
Zorgboerderij 'Levensvreugde', Den Hout
Zorgboerderij Vorster Hand, Sevenum

Dagbesteding Het Sleutelbos

Wie zijn we?

Het Sleutelbos is een kleinschalige dagbesteding in de buurt van Heerenveen. Kernwoorden zijn respect, gelijkwaardigheid en sfeer. Bij ons kun je in de tuin werken, in het atelier en kijken we naar wat je kan en wat je wil leren.


Het werk

Wij bieden kleinschalige dagbesteding aan op een locatie van Staatsbosbeheer in Nieuwehorne. Op deze locatie hebben wij de beschikking over twee gebouwen waarin de activiteiten plaatsvinden.

Op ons terrein hebben de cliŽnten de mogelijkheid om onder begeleiding creatief bezig te zijn, buitenactiviteiten te ondernemen zoals terreinonderhoud, verzorging van de dieren en werken in de moestuin.

Onze zelfgemaakt cadeauartikelen kunt u bekijken en natuurlijk kopen in ons Winkeltje!


En verder ...

Wij vinden het belangrijk dat mensen met een beperking de mogelijkheid hebben te ontdekken wat ze leuk vinden en zich hierin kunnen ontwikkelen. Daarom willen wij naast ons aanbod cliŽnten de ruimte bieden voor eigen invulling. De basis voor de dagbesteding is dat wij, door onze ervaring, kwalitatief goede begeleiding bieden. Daarnaast vinden we de sfeer waarin de dagbesteding plaats vindt van groot belang. Kernwaarden voor ons zijn respect, gezelligheid, gelijkwaardigheid en aandacht voor de cliŽnt. Dit alles vindt plaats in een rustige, ruimtelijke en bosrijke omgeving. Deze elementen moeten eraan bijdragen dat de cliŽnten zichzelf kunnen ontwikkelen en zinvol bezig zijn.


Jaar van opening

Wij zijn in 2009 als zorgboerderij gestart.