De Haartse Hoeve

Wie zijn we?

Zorgboerderij De Haartse Hoeve is een zelfstandige zorgboerderij van Wil en Nelly Schimmel. De zorgboerderij grenst aan het natuurgebied De Vilt in Beugen. Op het terrein staat een gebouw voor de dagbesteding  wat in eigendom is van de Fam Schimmel. Op deze locatie bevinden zich ook vier geschakelde groepswoningen. Deze zijn in eigendom van Zorgcentra Pantein. Hier wonen cliŽnten van Dichterbij.
Kijk voor meer informatie voor wonen op de websites van: www.dichterbij.nl  


Het werk

Natuur en het buitenleven spelen een grote rol in het dagelijks leven van de bezoekers van de dagbesteding. Van het werken op en rond de boerderij tot het genieten van de rust, stilte en van de omgeving. De kleinschalige opzet van de zorgboerderij maakt het mogelijk veel aandacht te geven aan de behoeften van iedere deelnemer. De deelnemers leven zo huiselijk mogelijk en helpen bijvoorbeeld met koken, het dekken van de tafel en de (af)was.


Aanmelden

Voor deelname aan de dagbesteding op de zorgboerderij is een indicatie nodig vanuit de WMO van de Gemeente. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van de zorgboerderij. Zij kunnen u hierover informeren.

Ook mensen met een PGB of eigen bijdrage kunnen aan de dagbesteding deelnemen.

www.dehaartsehoeve.nl


Jaar van opening

Wij zijn in 2008 als zorgboerderij gestart.