De Hagelaar

Wie zijn we?

Zorgboerderij De Hagelaar biedt dagverzorging aan hulpbehoevende en licht dementerende ouderen. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop.

Marian van den Boom runt De Hagelaar samen met personeel en vrijwilligers. Bij ons vinden ouderen zorg, rust en gezelschap.

Zorgboerderij De Hagelaar heeft het kwaliteitskeurmerk van het Landelijk Steunpunt Landbouw & Zorg.
 


Het werk

Aan onze dieren beleven onze gasten veel plezier. We organiseren dagelijks uiteenlopende activiteiten, waaronder het verzorgen van de dieren, bezig zijn in de moestuin, ontspannen wandelingen, lekker kokkerellen en bijvoorbeeld jeu de boules spelen.


Voor ieder wat wils

Onder begeleiding kunt u fietsen door de rustige omgeving op onze zorgfietsen. De fietsen op De Hagelaar zijn speciaal toegerust op het fietsen met ouderen. Iedereen een aparte versnelling en een verschuifbare stoel. De begeleiding bedient de handremmen en het stuur. Een uitspraak van een bezoeker van De Hagelaar 'nu kan ik tenminste weer fietsen'.

Komt u zelf de rust van de natuur ervaren. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen op onze zorgboerderij. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw verwachtingen en behoeften. De koffie staat klaar.


Jaar van opening

Wij zijn in 1997 als zorgboerderij gestart.