De Hardel Hoeve

Like onze Facebook!!!

Like ons op Facebook, regelmatige posten we nieuwe foto's om u een impressie te geven van de georganiseerde activiteiten!

Zie ook: www.facebook.com/hardelhoeve
30 oktober 2014

Verbouwing Logeren gestart!

Het is zover, de verbouwing t.b.v. het logeren is gestart!

2 oktober 2014

Nieuwe speelruimte

Sinds kort hebben we de voormalige jongveestal (waar vroeger de kalfjes in liepen) omgebouwd tot een heuse speelschuur! Met een grote trampoline!

30 maart 2014

Oplossing voor het vervoer!

We zijn de trotse eigenaars van een nieuwe 9 persoons bus! Nu kunnen we de problemen omtrent het vervoer zelf oplossen! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

20 november 2013

Een eigen website!

We zijn enorm blij met onze nieuwe website!! Neem een kijkje door te klikken op onderstaande link!

Zie ook: www.hardelhoeve.nl
30 oktober 2013

Evaluatie kwaliteitskeurmerk!

Sinds 10 april 2013 heeft Zorgboerderij de Hardel Hoeve met positief resultaat de evaluatie van het kwaliteitskeurmerk voor zorgboerderijen 'kwaliteit laat je zien' behaald!

10 april 2013

Facebook!

Zorgboerderij de Hardel Hoeve heeft een eigen facebook pagina! Hier kunt u een impressie krijgen van de gedane werkzaamheden, het resultaat, de omgeving en de aanwezige dieren! Dit is allemaal te zien op:


 

Zie ook: www.facebook.com/hardelhoeve
2 januari 2013

Een logo!

Het is zover! De zorgboerderij beschikt sinds kort over een eigen logo! Wij zijn er heel blij mee en willen hierbij Martijn Hendriks bedanken voor het ontwerpen!

30 december 2012

Kerstsfeer.

Ook de kerstsfeer mag in onze kantine niet ontbreken!

28 december 2012

De Kantine is klaar!

Er is heel veel werk verzet, om de schuur om te toveren tot een prachtige kantine! Wij zijn dan ook erg blij om te kunnen zeggen dat de kantine klaar is en in gebruik genomen kan worden!

26 december 2012

Keuken

De keuken in de kantine is klaar en kan eindelijk echt in gebruik genomen worden!

24 december 2012

De verbouwing van de kantine.

De verbouwingswerkzaamheden zijn inmiddels in april 2012 gestart! We zullen spoedig foto's van de gedane werkzaamheden plaatsen! Om u een indruk te geven van de huidige ontwikkelingen op onze zorgboerderij!

1 november 2012