Zorgboerderij 'De Huiberg'

Wie zijn we?

Familie Dewinden heet u van harte welkom op zorgboerderij De Huiberg, een dagverzorging midden in de natuur. Bent u op zoek naar een dagverzorging en heeft u affiniteit met natuur, dieren en rust, dan bent u bij De Huiberg op het juiste adres.
 Hier geldt “Niets moet en alles mag”


Het werk

Bij de dagverzorging op de zorgboerderij is het activiteitenprogramma volledig afgestemd op het leven op de boerderij. Uw persoonlijke wensen en interesses staan hierbij centraal. Zo kunt u het (klein)vee verzorgen of de groentetuin onderhouden. Maar ook het bereiden van de warme maaltijd behoort tot de activiteiten.
 Uiteraard drinkt u samen met andere bezoekers regelmatig een kop koffie of thee. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om te rusten en wilt u een dag helemaal niets, dan is dat natuurlijk ook prima. 
Tussen de middag kunt u samen met de andere bezoekers en het team gebruik maken van een warme middagmaaltijd, die u misschien wel zelf heeft klaargemaakt.Zorgboerderij De Huiberg

Zorgboerderij De Huiberg is de boerderij van Wim en Ron Dewinden die voorheen heeft gediend als melkveehouderij. Samen met hun team hebben ze De Huiberg omgetoverd tot een echte zorgboerderij met paarden, ezels en koeien. Maar ook kleiner vee zoals kippen, honden, katten en konijnen.
 Bovendien verbouwen ze er groenten in de eigen moestuin.

Kijk ook eens op: www.dehuiberg.nl 


Jaar van opening

Wij zijn in 2008 als zorgboerderij gestart.