De Mijzenhoeve

Wie zijn we?

Wij zijn Adrie en Karin Dekker. Wij hebben sinds 2008 een zorgboerderij  in de polderMijzen, met nu ongeveer 12 deelnemers per dag  . We zijn wekelijks  open van maandag t/m donderdag, en op zaterdag met kinderen. Wij zelf hebben 3 kinderen . Tessa(23) Rosa(20) en Simco(16) jaar. Wij vinden het leuk als je bij ons  komt helpen,  er is altijd wel wat te doen bij  zowel met de dieren als op en om de boerderij. Wil je een keer komen kijken bij ons dat mag altijd, we kunnen je dan eventueel ook ophalen en weer thuis brengen.


Het werk

De werkzaamheden zijn seizoens en weer bepalend. Als het mooi weer is zijn we natuurlijk veel buiten bezig met de dagelijkse klusjes of met de dieren. Of we gaan met z'n allen in de tuin werken. Als het iets minder weer is zijn we lekker in de stal bezig bij de dieren of in de kapruimte waar we andere klusjes doen.. Elke dag eitjes rappen en de hokken verschonen is ook een taak voor de boerderij.

Als je lekker in de kantine wilt werken kan dat ook de koffie klaar maken of de broodtafel verzorgen. Dus de huishoudelijke klusjes kan/mag je ook verzorgen.


En verder ...

wij hebben  ook een mooie groente tuin., lekker je eitjes zelf uit het hok halen en dan ook nog opeten als je dit lust.

Er word nu een creatieve ruimte gebouwd om lekker te kunnen knutselen timmeren e.d


Jaar van opening

Wij zijn in 2008 als zorgboerderij gestart.