De Olden Gaorden

Wie zijn we?

Wij zijn een zorgboerderij voor mensen met een lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel en ouderen. Ook met een andere beperking bent u welkom om te komen kijken op onze boerderij.
Wij bieden een zinvolle dagbesteding aangepast aan de mogelijkheden en interesse van de deelnemer.
De boerderij is volledig rolstoel toegankelijk en er is ADL hulp aanwezig. Per dagdeel is er plek voor 10 deelnemers. We werken met vaste begeleiders en vrijwilligers.
Er is gelegenheid om tussen de middag te rusten.


Het werk

Er is een koude kas en een mooie verwarmde kas op het terrein, hierdoor kunnen wij al snel naar 'buiten' om de eerste werkzaamheden voor de tuin te doen. 
Verder worden natuurlijk elke dag de dieren en dierverblijven verzorgd. Doordat verschillende hokken en bakken aangepast zijn, kan er makkelijk vanuit de rolstoel gewerkt worden. Bij minder mooi weer kan er in De Schoppe, onze werkplaats, gewerkt worden. En binnen in de gezellige boerderij worden diverse activiteiten o.a. koken en bakken gedaan.

Uitgangspunt zijn uw wens en uw mogelijkheden!!


En verder ...

Remco en Heidi zijn vanaf 1 januari 2010 de nieuwe ondernemers/boer en boerin op de boerderij. Samen met medewerkers en vrijwilligers een enthousiast team om voor u een fijne dagbesteding te verzorgen.
De zeer schone boerderij bestaat uit een gezellige leefruimte, een rustruimte en een serre. Buiten vind je de boomgaard, de bloemen-en groententuin, de kas en schoppe (werkplaats), een weiland met klein- en grootvee en een volière.


Jaar van opening

Wij zijn in 1999 als zorgboerderij gestart.