Wenum Hoeve, Apeldoorn (Wenum)
Stichting 't Heuveleind, Zeeland
Zorgtuinderij 'de Lorr', Heide
Het Scheiend, Oirschot [Spoordonk]
Zorgboerderij 'Levensvreugde', Den Hout
Zorgboerderij Vorster Hand, Sevenum

De Oordhoeve

Wie zijn we?

De Oordhoeve, een boerderij waar Roel en Mincke wonen met hun 3 kinderen: Tom, Bente en Mark. Roel en Mincke hebben beiden veel ervaring opgedaan in de zorg- en hulpverlening. De Oordhoeve is een plek waar we mensen ontmoeten die samen met ons willen genieten of met ons voor de dieren (geiten, schapen, ezels, kippen, konijnen, cavia's, poezen en honden) en de tuinen willen zorgen.


Het werk

De mensen die op De Oordhoeve komen kunnen daar verschillende redenen voor hebben. Daarom kun je kiezen of je bv. mee wilt helpen bij het verzorgen van de dieren, mee wilt werken in de tuin of zorgen voor brandhout voor onze leemsteenkachels. Maar je kunt ook kiezen voor ´gewoon´ genieten van de activiteiten op en om het erf of in de gezellige kapschuur/keuken. Er is veel ruimte en mogelijkheid om creatief bezig te zijn (spinnen, weven, handwerken, pottenbakken). De Oordhoeve is zowel voor ouderen als mensen met een beperking een geschikte plek voor dagbesteding: ritme, rust en sfeer...


En verder ...

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op om eens kennis te maken en door te praten wat de mogelijkheden voor uzelf (of uw familielid/client) zijn.


Jaar van opening

Wij zijn in 2007 als zorgboerderij gestart.