De Tuorrebout Logeerboerderij Boazum

Wie zijn we?

Mijn naam is Jan Bakker, getrouwd met Silvia en wij hebben samen twee kinderen Rick (20) en Iris (18). In mijn werk als leerkracht in het speciaal onderwijs blijkt steeds weer dat sommige kinderen vaak niet ergens kunnen logeren, vandaar dat wij dit gaan zijn aanbieden op de logeerboerderij van boer Pyt in Boazum

Wij hebben het keurmerk 'kwaliteit laat je zien' al enige jaren voor de locatie in Boazum. Het komende jaar (2016) gaan we dit ook voor onze (werk) locatie in Menaam proberen te bemachtigen.

In  Menaam bieden we dagbesteding aan voor volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanaf zomer 2017 bieden wij begeleid wonen aan in Menaam. Www.begeleidwonenmenaam.nl

Diverse mogelijkheden in het groen , houtbewerking , en mee helpen bij bedrijven in de buurt...

Facebook. Tuorrebout kado winkel 


Het werk

De Tuorrebout organiseert logeerweekenden voor kinderen met een stoornis binnen het autisisch spectrum, adhd of nld.
Voorspelbaarheid, duidelijkheid, stuctuur en vooral plezier in de omgang met kinderen staan bij ons hoog in het vaandel.
In verband met de grote verantwoordelijkheid werken wij altijd met minimaal 2 begeleiders op de groep.

Daarnaast organiseren we outdoor weekenden voor jongeren tussen de 12 - 16 jaar. We verblijven dan op een vakantiepark in een de drie noordelijke provincies.

Dagbesteding voor volwassenen en schoolverlaters. Sinds kort ook via de WMO. Vraag naar de mogelijkheden

 


Privacy protocol AVG

Wij onderscvhrijven het belang van de nieuwe AVG wet. Daarom hier ons privacyprotocol. Voor vragen kunt altijd contact met ons opnemen.


Jaar van opening

Wij zijn in 2007 als zorgboerderij gestart.