Wenum Hoeve, Apeldoorn (Wenum)
Stichting 't Heuveleind, Zeeland
Zorgtuinderij 'de Lorr', Heide
Het Scheiend, Oirschot [Spoordonk]
Zorgboerderij 'Levensvreugde', Den Hout
Zorgboerderij Vorster Hand, Sevenum

Doruvael Buitenzorg

Wie zijn we?

Op deze boerderij wordt dagbesteding geboden aan zowel jongeren als volwassenen met een verstandelijke-, lichamelijke- of psychische beperking. Maar ook aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, die graag willen werken en/of leren in een prettige, natuurlijke omgeving.

Er is plaats voor 8 deelnemers per dag. Door deze kleinschaligheid is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht en kunnen we inspringen op ieders specifieke wensen en behoeften.

Lekker samen aan de slag!

Ons zorgconcept is eenvoudig en doeltreffend. Lekker op de boerderij samen bezig zijn met nuttig werk. Wij werken met deelnemers, die samen met professionele begeleiding in een ontspannen sfeer de dagelijkse klussen uitvoeren.

De boerderij biedt een enorme verscheidenheid aan passend leuk werk, voor iedereen die het lekker vindt de handen uit de mouwen te steken. Dagritme en structuur zijn op de boerderij onmisbare elementen. Zo bieden wij onze deelnemers een volwaardige, afwisselende en zinvolle dagbesteding waarop men aan het eind van de dag met een voldaan gevoel kan terugkijken.


Het werk

Wij doen verschillende werkzaamheden, afhankelijk van de behoefte en wensen van de deelnemers. En natuurlijk van het seizoen! In het voorjaar 2020 openen wij onze theetuin, waar de deelnemers is samenwerking met een professionele heerlijke dingen maken en serveren op ons terras.

- moestuin, kazen verzorgen, dieren verzorgen, winkelwerkzaamheden (boerderijwinkel aan huis), horeca werkzaamheden, creatief en ontspanning.


En verder ...

Check onze site: www.doruvael-buitenzorg.nl voor meer informatie of neem contact op met Patricia Vlooswijk: 06-24970360 en kom eens een kijkje nemen.


Jaar van opening

Wij zijn in 2014 als zorgboerderij gestart.