Erve de Enk

Wie zijn we?

Erve de Enk ligt in een groene en rustige omgeving aan de rand van het dorp.

Wat biedt Erve de Enk?

Een zinvolle en gezellige dagbesteding voor ouderen met een zorg en/of een begeleidingsvraag. 

Ons doel

Ons doel is om ouderen uit hun isolement te halen, de mantelzorg te kunnen ontlasten en ervoor te zorgen dan ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen en kunnen genieten van goed gezelschap.

Over ons

Erve De Enk wil in het landschap van de zorg van toegevoegde waarde zijn door in kleinschalige opzet recreatieve dagbesteding aan te bieden welke zo optimaal mogelijk aansluit op de wens en behoefte van iedere cliŽnt. Hiervoor is de locatie door haar ligging, ruimte en ontspannen sfeer bijzonder geschikt. Deze kenmerken bieden de mogelijkheid om diverse activiteiten, binnen en buiten, te ontwikkelen en aan te bieden.

Ons team

Erve De Enk biedt een dagbesteding aan op maat, waar ervaren zorg- en activiteitenbegeleiders met vrijwilligers de handen in een slaan. Kenmerkend voor de zorg en de begeleiding zijn rust, gemoedelijkheid, liefdevol en zorgzaam in een warme, huiselijke en creatieve sfeer. CliŽnten worden hierbij zoveel mogelijk gestimuleerd datgene zelf te doen wat ze kunnen doen.


Het werk

Onder begeleiding van ons team hebben we verschillende activiteiten waar men aan deel kan nemen.

  • In de siertuin met moestuin rusten, genieten en klussen
  • Verschillende bewegingsactiviteiten
  • Voor tussen de middag het bereiden van een warme maaltijd
  • Creatieve bezigheden zoals handwerken, schilderen, etc.
  • Verschillende spellen en quizzen spelen
  • Wandelen in de omgeving

Kennismaking?

Mocht u geÔnteresseerd zijn of een praatje willen maken dan bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. U kan hiervoor onze website bezoeken https://www.erve-de-enk.nl/ de contactgegevens raadplegen / invullen en een afspraak maken. U krijgt dan z.s.m. antwoord op al uw vragen.

Erve de Enk is fijne stek waar men in alle rust kan genieten op het erf, in de omgeving en kan ontspannen in een prettige huiselijke recreatieruimte die in voorjaar van 2017 is gerealiseerd.


Jaar van opening

Wij zijn in 2017 als zorgboerderij gestart.