Landbouw, Zorg en Educatieboerderij Erve Meyerinkbroek

Wie kunnen op de boerderij terecht?

Tussen haakjes staat het aantal mensen dat op dit moment op de boerderij zorg ontvangt
- mensen met een verstandelijke beperking (20)
- mensen met psychische of psychiatrische problemen (1)

Maximum aantal deelnemers per dag: 19

Alle hulpboeren zijn volwassen mensen. Een aantal van hen heeft naast zijn verstandelijke beperking ook een vorm van autisme,een psychiatrisch probleem, een auditieve, visuele of lichamelijke beperking.

Welke zorg gaat de boerderij bieden?

- dagbesteding/dagverzorging

Is er nog plaats?

 madiwodovrzazo betekenis van de icoontjes:
's ochtends   De zorgboerderij is gesloten
's middags   De zorgboerderij is open en heeft plaats
's avonds   De zorgboerderij is open, maar heeft op dit moment geen plaats

Op afspraak zijn we wel open voor educatieve/recreatieve activiteiten en bijeenkomsten. Een aantal hulpboeren komen hiervoor graag terug om ons daarbij te helpen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Kwaliteitskeurmerk

In september 2004 is het keurmerk "Kwaliteit laat je zien" aan deze boerderij verleend. De certificering omvat de dagbesteding, logeer-, crisis- en vakantieopvang en kortdurend verblijf. “Wonen” is geen onderdeel van de certificering.

Jaarverslagen kwaliteitssysteem

Jaarverslag 2019: jaarverslag is niet online beschikbaar
Jaarverslag 2018: klik hier voor het jaarverslag
Jaarverslag 2017: klik hier voor het jaarverslag

Landelijk Klachten regeling Landbouw en Zorg

Landbouw, Zorg en Educatieboerderij Erve Meyerinkbroek heeft een klachtenreglement en is sinds november 2006 aangesloten bij de Landelijke klachtencommissie Landbouw en Zorg en de Erkende Geschillencommissie Landbouw en Zorg.

Verbinding landbouw en zorg

De zorgboerderij is zelfstandig en heeft een samenwerkingsverband met een instelling of organisatie die cliënten aanlevert
Om de administratieve last te verminderen werken we sinds 2015 samen met de stichtingen waar onze hulpboeren wonen; Stichting JP van den Bent , Estinea en Stichting Aveleijn. Daarnaast zijn er mensen die de zorg via een PGB inkopen en werkt er tijdelijk 1 persoon via een 1 op 1 (PGB) contract met de gemeente.
.

Het is de bedoeling dat deze gegevens minimaal eenmaal per drie maanden gecontroleerd worden. De gegevens van Landbouw, Zorg en Educatieboerderij Erve Meyerinkbroek zijn op 21 december 2019 voor het laatst gecontroleerd.