Gedachtecoach Roseline b.v. / Odigos

Nieuwe locatie Odigos

Odigos heeft de zorgboerderij uit Einighausen verhuisd naar de sintjansmolen in Spaubeek. 

1 januari 2020

Odigos heeft een nieuwe locatie en wel De Oace, Odigos Activiteiten Centrum gelegen in de Kerkstraat 29, 6143 BB Guttecoven

9 september 2018

Odigos Activiteiten Centrum OACE

Odigos heeft een nieuwe locatie. Waar weer hele andere activiteiten gaan plaats vinden.  Dat maakt dat wij steeds diverse activiteiten kunnen aanbieden en dat er voor iedereen iets wils is binnen Odigos.

7 september 2018

Uitbreiding naar een 2e locatie

Op 9 September 2017 opent Odigos haar 3 e locatie de

' Odigos Zorgtuin ', deze is gelegen aan de Everstraat 25 in Einighausen

Zie ook: www.odigos.nu en zie ook onze facebook pagina Odigos
2 september 2017

nieuwe 3e locatie

Eind juni 2017 opent Odigos haar Zorgtuin de Odigostuin. Hier wordt vooral gewerkt in de moestuin en worden streekproducten door onze clienten gemaakt. Dit alles onder de noemer van een 'zinvolle dagbesteding '.

15 april 2017

Naschoolse dagbesteding

Odigos biedt sinds kort naschoolse activiteiten voor kinderen met een zorgvraag. Dat sporten en bewegen gezond is weten we allemaal. En dat het af en toe moeilijk is om het ook echt te doen weten we ook. Daarom organiseert Odigos dagelijks sport- en spelactiviteiten voor deze kinderen. Iedere week, van maandag tot en met vrijdag vanuit het Odigoshuis.

Kinderen met een zorgvraag hebben vaak moeite met sporten in reguliere sportclubjes, omdat ze niet goed mee kunnen komen of zich niet thuis voelen in de groep. Juist voor deze kinderen is het belangrijk om lekker te bewegen in de buitenlucht. Het maakt ze sterker, lichamelijk Ún geestelijk. Ze leren samenwerken, maken hun hoofd leeg na de schooldag en ze kunnen hun energie kwijt.

Zie ook: www.odigos.nu en zie ook onze facebook pagina Odigos
15 juli 2016