zorgboerderij Kei

Wie zijn we?

Onze boerderij is kleinschalig en divers: er zijn paarden, geiten, schapen, varkens, kippen, ganzen en konijnen en drie tuinen. Verder doen we veel 'projecten': van knutselen tot het verbouwen van de schuur.
De mensen die bij ons werken zoeken rust en regelmaat, maar vooral saamhorigheid. Binnen de veiligheid en de gezelligheid van de KEI-familie werken we aan nieuwe vaardigheden en versterken van het zelfvertrouwen. 


Het werk

We beginnen elke dag met samen de dieren voeren. Daarna drinken we koffie en maken we samen een plan: de boer en boerin vertellen welke taken er kunnen worden uitgevoerd en de deelnemers kiezen zelf wat ze willen doen. 

Het werk is heel verschillend, bijvoorbeeld een stal mesten, het erf vegen, boodschappen helpen halen, de lunch voorbereiden, schoffelen of iets repareren. Voor elk wat wils!


Wees een KEI

We zijn geen echte productieboerderij: natuurlijk is het belangrijk dat het dagelijkse werk gedaan wordt, maar verder is er heel veel ruimte om te ontdekken waar je zelf een KEI in bent en daarmee aan de gang te gaan.
Verder staan we midden in de maatschappij en verwachten we van iedereen die bij ons werkt dat hij/zij met ons samen de wereld in wil trekken om overal een steentje bij te dragen.


Jaar van opening

Wij zijn in 2007 als zorgboerderij gestart.