zorgboerderij Kei

Zomerdagkamp 5 tot 9 juli

Dit jaar gaat het zomerdagkamp van KEI naar de indianen. We gaan een week lang sluipen, dansen, spioneren, spoorzoeken, knutselen en natuurlijk een wigwam bouwen en kampvuurtjes stoken! Daarnaast is er ook tijd genoeg om alle dieren van de boerderij te leren kennen en de boerin te helpen.

Het zomerdagkamp is van 5 tot en met 9 juli, elke dag van 9.00 tot 17.00 (blijven logeren is in overleg mogelijk). Kinderen van ongeveer 7 tot 12 jaar kunnen meedoen.

Wij zijn een zorgboerderij, dus we hebben ervaring met (jonge) mensen met een beperking en bieden hen een gestructureerde, veilige omgeving.Zie ook: www.kei.nl/actief/agenda.htm
7 juni 2010

Nieuwjaarsborrel

Op 2 januari stellen we iederen in de gelegenheid om een glas te heffen op het nieuwe jaar. De activiteitengroep zal een kleine voorstelling geven en er zal kwartetmuziek worden gespeeld.

Aanvang 16.30, einde ca. 20.00.

20 december 2009

De vakantie is voorbij!

Wij zijn niet weggeweest, maar hebben genoten van ons eigen erf. Er is veel geoogst en geschilderd, en we hebben met een bedrijfsuitje gevierd dat we nu één jaar op de Hoek gevestigd zijn.Zie ook: www.kei.nl/0805/weblog.htm
3 september 2008

AED geopend

Op 1 maart heeft Wethouder van Oostveen onze Automatische Externe Defibrillator geopend. Dat is een apparaat dat gebruikt wordt om mensen met een hartstilstand een schok toe te dienen in de hoop dat het hart weer normaal gaat kloppen.

We hopen dat hij nooit gebruikt hoeft te worden, maar als iemand hem nodig heeft is hij 24 uur per dag beschikbaar.

Zie ook: www.kei.nl/0802/weblog.htm
6 maart 2008