Hoeve Beukers

Wie zijn we?

Wij zijn Roy en Johan en wonen en werken op onze boerderij Hoeve Beukers in Wanneperveen. Op onze boerderij hebben wij een paardenbedrijf, zorgboerderij en paardenbedrijf. Wij zijn hier in 2003 komen wonen en hebben zo langzamerhand ons bedrijf opgebouwd. Centraal punt hierin is het bieden van buitenleven. Door de ligging van onze boerderij meteen aan de wieden hebben we een heerlijke plek voor mens en dier. De paarden grazen dan ook in het uitgestrekte gebied achter en naast de boerderij. Johan heeft een achtergrond en opleiding in de paarden en Roy heeft een achtergrond in diverse managementfuncties waaronder ook in de zorg. Rode draad is in ieder geval dat we graag werken met zowel mensen als dieren in de natuur.


Het werk

Het werk op onze boerderij bestaat uit een deel stalwerkzaamheden zoals stallen opstrooien en voeren en zorgen dat alles voor de paarden klaar staat.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook kleinvee zoals honden, katten, konijnen en cavia's, die uiteraard ook gevoerd en verzorgd moeten worden.

Ook kan er geholpen worden met de verzorging van de paarden en het opzadelen voor de lessen of het assisteren in de voorbereiding van een kinderfeestje.

En uiteraard zijn er diverse kleine klusjes rondom de boerderij. En ook het genieten van de natuur rondom en op hoeve beukers mag niet worden vergeten. Voor diegenen die het willen kan er naast de zorg voor de ponys en paarden ook lekker gereden worden


Jaar van opening

Wij zijn in 2009 als zorgboerderij gestart.