Hoeve Onderweg

Wie zijn we?

John en Agnes zijn beide op een boerderij opgegroeid.

John heeft de middelbare landbouwschool (M.L.S.)gedaan en is na een aantal jaren bedrijfsverzorger te zijn geweest op kantoor gekomen als financieel medewerker (S.P.D. en M.B.A.).

John kan goed met mensen omgaan, is sterk in organiseren, en houdt van regelmaat en structuur.

John combineert het veehouder zijn met kantoorwerk

Agnes heeft in de thuiszorg gewerkt, gezinsverzorging (M.S.P.O). Specialisatie : stervensbegeleiding, avond weekend zorg, consultatiebureauassistente en later gespecialiseerde zorg.(O.G.V.Z.) Het thuis begeleiden van cliŽnten.

Het begeleiden , stimuleren of afremmen , in mogelijkheden denken en maatwerk leveren is haar sterke kant.

Agnes combineert het boerenleven met E.H.B.O. cursussen(WWW.FirstHelp.nl)

Ze heeft zich gespecialiseerd in faalangstige moeilijklerende mensen. Mensen met een beperking, geestelijk en/of lichamelijk. Ze geeft onder andere les op  praktijkscholen, Sociale werkvoorzieningen en binnen het ziekenhuis.

John en Agnes hebben samen de volgende cursussen gedaan: B.H.V. , V.C.A.Vol , sociale hygiŽne, kaasmaken, SHO-allergenen.

John en Agnes hebben 4 kinderen; Mark, Ron, Marianne en Ben. Zij hebben allen een passie voor dieren en de zorg en dat is terug te zien op Hoeve Onderweg.


Het werk

De Boerderij:

Hoeve Onderweg is een boerderij met melkkoeien, kalfjes, schapen,een ezel, kippen, een haan, geitjes, konijnen,poezen een cavia en een  hond.

Familie van Paassen deelt graag hun passie voor de natuur en het bedrijf met andere,is gastvrij en zorgt voor een veilige en gezellige plek waar een ieder graag komt.


De zorgboerderij

Agnes en John bieden de begeleiding die passend is bij je mogelijkheden en interesses. We zullen samen ontdekken welke dagbesteding geschikt is voor jou. We staan open voor je inbreng want voor ons is iedere deelnemer en 'hulpboer' belangrijk 

Werkzaamheden kunnen zijn: het helpen bij de verzorging van de dieren, onderhouden van de boerderij. Het genieten en werken in de prachtige bloementuin, moestuin of de boomgaard.

Wilt u meer informatie over de zorgboerderij? Kijkt u dan op de website : www.hoeveonderweg.nl


Jaar van opening

Wij zijn in 2018 als zorgboerderij gestart.