Hoeve Vredeveld

Wie zijn we?

Hoeve Vredeveld ontvangt mensen die op de één of andere manier net een beetje extra zorg of aandacht nodig hebben, maar toch graag op een boerderij aan het werk willen.

We ontvangen ouderen die komen genieten van de dieren, de omgeving en gezelligheid. Maar ook volwassenen, jongeren en kinderen die het leuk vinden om nuttig bezig te zijn en nieuwe vaardigheden te leren. Ieder op z'n eigen niveau.

Van oorsprong een akkerbouwbedrijf, maar inmiddels uitgebreid met de zorgboerderij, boerderijwinkel, vleeskoeien, melkkoeien en een kinderdagverblijf!

Kijk ook eens op onze website voor meer informatie!


Het werk

Bij ons is vast wel iets waar je interesse ligt.
Je kunt aan het werk bij de kippen of konijnen of de ezels trainen. In onze kas groeien de aardbeienplanten op tafels, deze kun je zo erg gemakkelijk verzorgen.
Misschien vindt je het wel erg leuk om in de winkel te helpen?
Of op het land in de bloemenpluktuin aan het werk.
Wanneer het slecht weer is kunnen we in de grote glazen kas en in de stal lekker warm en droog aan het werk. En zijn er ook allerlei klussen in en romdom de gebouwen te doen!


En verder ...

Voor veel deelnemers van de zorgboerderij is het niet mogelijk om op eigen gelegenheid naar de zorgboerderij te komen. Daarom hebben we vier eigen busjes en verzorgen we zelf het vervoer! Deelnemers worden opgehaald vanuit Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant en Lelystad. Hier zijn voor de deelnemers geen kosten aan verbonden.


Jaar van opening

Wij zijn in 2006 als zorgboerderij gestart.