Horses&Co Kleine Duiker

Wie zijn we?

Wij zijn een bevlogen team van professionals met een passie voor ervaringsgerichte zorg. De heerlijke plek waar we mogen wonen en werken delen we graag met een ieder die iets wil leren over zichzelf en doormiddel van inspanning wil ontspannen.

Ons team kent een multidisciplinair karakter, dat wil zeggen dat er voor vrijwel ieder onderdeel een specialist aanwezig is. Zo draagt de boer zorg voor het erf en de weides en stelt de pedagoog de plannen op in samenwerking met de psycholoog. De gezondheid van de dieren wordt gecoŲrdineerd door de medewerker dierhouderij. De sociotherapeuten zorgen voor de fijne dagstructuur en staan paraat met raad en daad!

We werken met een ervaringsgerichte methodiek. Zo gaan we ervan uit dat leren het makkelijkst gaat door te doen. De dingen die we samen doen, of je zelfstandig laten doen, zijn doordacht en verdeeld in kleine stappen. Hierdoor zijn succeservaringen mogelijk en wordt het steeds leuker om door te leren.

Omdat regie op eigen leven voor ons centraal staat betrekken we zowel client als cliŽntsysteem bij alle stappen van de zorg. Onze visie is dat overal een oplossing voor is wanneer creativiteit en maatwerk voorop staan.

Een ieder die ons hek binnen gaat met de wens om over zichzelf te leren is welkom. Respect en ruimte voor authenticiteit is voor ons heel belangrijk. 


Jaar van opening

Wij zijn in 2020 als zorgboerderij gestart.