Horsewise

Wie zijn we?

Welkom bij Horsewise.

Elize is de oprichtster van de zorgmanege en combineert zo haar maatschappelijke achtergrond met haar liefde voor paarden.

Op deze kleinschalige, sfeervolle zorgmanege aan de rand van het bos wordt een ruim scala aan bijzondere activiteiten geboden. Samen met een enthousiast team zorgt Horsewise elke dag voor mooie leermomenten, ontspanning en plezier.

        Voor ons is het belangrijk dat je het naar je zin hebt en dat je daarbij jezelf kunt zijn. Daarom wordt goed gekeken welke vorm van begeleiding bij je past. De verschillende groepen zijn klein en worden zorgvuldig samengesteld, lettend op voldoende veiligheid en uitdaging voor iedereen in de groep. Ook is er de mogelijkheid tot individuele begeleiding.
 


Het werk

Er zijn verschillende werkzaamheden op onze zorgmanege. Niet alleen het verzorgen van de paarden en de stallen, maar ook onderhoud aan de tuin en onderhoudsklussen op het terrein van Horsewise. Naast de “standaard” dagbesteding groepen zijn er ook een paar “speciale” groepen. 


Speciale groepen.


  Ponyclub

Op zaterdag middag zijn er twee ponyclubs, voor kinderen van   8-12 en van 12 tot 17 jaar. We doen alles wat met paarden te maken heeft, zoals het verzorgen van de paarden, stallen mesten, tuig invetten, paarden mooi maken, alles over paarden leren, spelletjes en natuurlijk ook paardrijden! En daarnaast doen we ook allerlei andere leuke en creatieve dingen zonder paarden.
 


Jaar van opening

Wij zijn in 2007 als zorgboerderij gestart.