Huiberthoeve loc. Huibertweg

AKA -opleiding

Op dinsdag, donderdag en vrijdag bieden wij dagbesteding met de mogelijkheid tot het volgen van een erkende opleiding Arbeidsmarktgekwalificeerd Assistent (MBO niveau 1). Deze opleiding is gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en de werkzaamheden op de boerderij. De deelnemer kan de opleiding volgen om zichzelf te ontwikkelen en zijn/haar zelfredzaamheid te vergroten. De opleiding kan ook worden gebruikt als opstap naar een vervolg opleiding of om beter te kunnen functioneren op een zorgboerderij.
In samenwerking met het Wellantcollege starten wij in augustus met de opleiding voor Arbeidsmarktgekwalificeerd Assistent binnen Voedsel en Leefomgeving op de Huiberthoeve.

 

7 juni 2011

Speciaal voor tieners!!!

Zorgboerderij Huiberthoeve heeft een speciaal programma voor tieners tussen de 7 en 14 jaar. Het programma richt zich op tieners met autisme of een andere indicatie.

Op de boerderij is veel te beleven, we hebben de tieners daarom ook veel te bieden. Ze kunnen heerlijk buiten spelen in een veilige en natuurlijk omgeving. Daarnaast zijn er dieren om te verzorgen, te voeren, te knuffelen of om alleen maar naar te kijken. De kinderen kunnen volop skelteren, trampoline springen, voetballen, hutten bouwen, knutselen, paardrijden, koekjes bakken en nog veel meer.

Wekelijks worden er kalfjes geboren, in het voorjaar zijn er lammetjes, kittens en andere jonge dieren.

De activiteiten vinden plaats op woensdagmiddag en twee zaterdagen per maand. De financiële vergoeding zal in de meeste gevallen lopen via het PGB.

Bent u nieuwschierig geworden, bel of e-mail voor meer informatie of een keer proef spelen.

Zie ook: www.huiberthoeve.nl
4 februari 2010