Kwaliteitsrijke zorg; Koekalf & ei-land

Wie zijn we?

Kwaliteitsrijke zorg kent een zorgboerderij (koekalf & ei-land),  gezinshuizen (Klaver en de Korenbloem) en een school (stichting Kiemkans).

We bieden nu ruim 10 jaar begeleiding aan kinderen / jongeren in de leeftijd van 3 tot 21 jaar met gedragsstoornissen, klassiek autisme, ppd-nos, aperger, mcdd, adhd, etc. Dit doen wij in de vorm van thuisbegeleiding, dagbesteding met onderwijs en logeeropvang.

Wij, Jan en Karin Grootenhuis, zijn twee enthousiaste mensen die samen met de rest van het team (SPH, PABO, onderwijskundige, etc.)  kinderen / jongeren willen helpen om te groeien en trots te zijn op wie ze zijn. Samen genieten van het boerderijleven (ruimte, rust, regelmaat en de dieren) en vandaaruit werken aan verschillende doelen (sociale vaardigheden, vergroten van het zelfvertrouwen, overwinnen van angsten /verleggen van grenzen, vergroten van de zelfredzaamheid).


Het werk

Gedurende één weekend per maand kan uw kind bij ons terecht voor weekendbegeleiding. Vrijdagmiddag kunt u uw kind brengen en zondagmiddag weer ophalen. Uiteraard zijn ook andere opties bespreekbaar.

Daarnaast bieden wij ook thuisbegeleiding en dagbesteding met onderwijs. 

Er is voor de kinderen een rustige en veilige omgeving met veel ruimte om te spelen. Er is naast spel ook gelegenheid voor verzorging van de dieren. Wat is er mooier dan samen te genieten van het leven op de boerderij!


Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk, we hebben dan ook al sinds 2007 het officiële keurmerk.

We werken met kleine groepen en geschoolde begeleiding. We willen kinderen graag helpen zich optimaal te ontwikkelen. Daarom werken we vanuit een veilige en leerrijke omgeving op een speelse manier, met doelen die specifiek voor uw kind zijn opgesteld. 


Jaar van opening

Wij zijn in 2005 als zorgboerderij gestart.