Les Chevaux

Wie zijn we?

Vanaf september 2006 is Les Chevaux tevens van start gegaan als zorgboerderij. Les Chevaux is van oorsprong een paardenrecreatiebedrijf.
Martin en Christien zijn de eigenaren van Les Chevaux. Zij zorgen voor de gezelligheid, de gebouwen en de heerlijke lunches. Brigitte, de vrijwilligers en de stagiaires zijn er voor de begeleiding, regelen alle dagtaken en vinden het heel belangrijk om met elkaar te leren, te werken en te lachen. Ieder op zijn eigen manier!

Vanaf januari 2014 is Zorgboerderij ook een leer-werk zorgboerderij!

Het werk

Iedereen helpt, op zijn eigen manier,mee met de dagelijkse werkzaamheden. Het werk bestaat uit meerdere uitdagingen, zoals het poetsen en voeren van de dieren, het mooi maken van het terrein, het schoonmaken van de hokken, het verkopen van spullen en het reparen van kapotte spullen. Wij werken veel buiten, maar bij heel slecht weer hoeven wij niet werkeloos binnen te zitten.


Activiteiten

Tevens hebben wij ook de mogelijkheden tot logeeropvang. Ook op de zaterdag hebben wij regelmatig activiteiten. Deze zijn wisselend en te vinden op www.zorgboerderijleschevaux.nl of u kunt zich aanmelden om onze informatie te ontvangen. Bel gerust of kom eens langs. De koffie staat klaar!


Jaar van opening

Wij zijn in 2006 als zorgboerderij gestart.