Little Drovers

Wie zijn we?

5 jaar geleden heb ik Miranda samen met mijn gezin Little Drovers gekocht. Little Drovers is ontstaan na het zien van de serie Mcleod's Daughters, hierin runnen de verschillende dochters van Jack en Hugh mcleod de boerderij. Ieder op zijn eigen manier en naar zijn eigen kunnen. Door samen plezier te hebben, problemen op te lossen en vertrouwen te hebben in elkaar blijft het een draaiende boerderij. Deze manier van werken spreek mij erg aan, op basis van vertrouwen, ieder op zijn eigen manier en gezond boerenverstand run ik nu Little Drovers en hoop ik mensen te kunnen helpen die binnen de maatschappij van nu nog geen plekje gevonden hebben.

Little Drovers is naast zorgboerderij ook een pensionstal en rusthuis voor paarden, op dit moment hebben we 5 eigenpaarden, 3 pensionpaarden en 6 rusthuispaarden op stal staan waar we mee werken.

Naast Little Drovers ben ik ook actief als Nei-coach en werk ik samen met paard en mens om eventuele blokkades en knelpunten aan het licht te brengen.


Het werk

.

Wie zoeken wij:
Wij bieden werk en of stage plekken aan voor mensen met een verstandelijke beperkingen en de daarbij komende problematieken vanaf 18 jaar. Mensen die in Burn Out zijn geraakt en weer willen gaan re-integreren, maar die dit (nog) niet bij het eigen bedrijf kunnen.
Leertraject voor jongeren met de opleiding met betrekking tot dierverzorging of MMZ gerelateerd.

Werkzaamheden:

Op Little Drovers zoeken wij voor iedereen passende werkzaamheden, taken en activiteiten.

We bieden onder andere:
Dierverzorging
Tuin onderhoud
Huishoudelijke taken
Activiteiten organiseren

zie ook onze eigen website.

http://zorgboerderijlittledrovers.nl


Jaar van opening

Wij zijn in 2014 als zorgboerderij gestart.