Wenum Hoeve, Apeldoorn (Wenum)
Stichting 't Heuveleind, Zeeland
Zorgtuinderij 'de Lorr', Heide
Het Scheiend, Oirschot [Spoordonk]
Zorgboerderij 'Levensvreugde', Den Hout
Zorgboerderij Vorster Hand, Sevenum

Zorgkwekerij Menkveld

Wie zijn we?

Naast dat wij een Boomkwekerij & Plantencentrum hebben, zijn wij een kleinschallige Zorgkwekerij in Apeldoorn. Al meer dan 30 jaar hebben we een groenbedrijf, waar altijd genoeg werk is voor de groenliefhebbers. Graag delen wij dit en geven wij elke deelnemer de mogelijkheid te leren en werken in een vertrouwde en vooral groenrijke omgeving, die al een hoop rust geeft! 

Het samen met de deelnemer kijken naar mogelijkheden en toekomstwensen is iets wat wij heel graag doen en zorgen voor de juiste begeleiding hierin.

Mensen uit een UWV traject 'Werkfit maken' en S-BB Trajecten Boris Baan behoren ook tot de mogelijkheden.

 


Het werk

De werkzaamheden zijn heel divers. Op ons groenbedrijf zijn vele verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan kwekerij onderhoud, tuin onderhoud, knippen, stekken, bloemschikken, water geven, schoonmaken van schuur of kantine, klanten te woord staan, merken enzovoort.

Kortom elke dag is een nieuwe dag vol (groene)uitdagingen!

Mochten er specifieke wensen zijn, geef dit dan gerust aan, dan gaan wij kijken of wij hier aan kunnen voldoen.


En verder...

Om een goed beeld te krijgen of de situatie geschikt is, vinden wij het belangrijk om eerst eens vrijblijvend kennis te maken!

Wij zijn een kleinschalige zorgkwekerij die één op één begeleiding aanbiedt. Tevens is de communicatie informeel en zonder enige drempels! Dit zorgt voor een vertrouwde plek voor de deelnemer. Bel gerust eens voor een rondleiding en maak vrijblijvend kennis met ons team!


Jaar van opening

Wij zijn in 2010 als zorgboerderij gestart.