MenTrainingSalland

Kamer vrij

Wil je graag zelfstandig wonen? En heb je daarbij begeleiding nodig? Misschien is onze leer/zorgboerderij iets voor jou! Bij Men Training Salland willen we je helpen op een manier die bij jou past en op een plek waar je je thuis voelt. Wat je zelfstandig kunt, doe je alleen. Als je hulp nodig hebt, helpt de begeleiding je.

Je hebt je eigen appartement met één of twee kamers op het erf naast de boerderij. Een eigen keuken, douche en toilet. Naast een kamertrainingsappartement hebben we ook een kamer vrij in de boerderij zelf. Deze kamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Als je komt wonen maken we eerst samen een plan voor de ondersteuning die bij jouw situatie past. In dat plan komen doelen te staan, beschrijven we de periode waarvoor de ondersteuning bedoeld is, wat we van je verwachten en hoe de hulp die je krijgt in de praktijk werkt. Bijvoorbeeld leren hoe je moet koken, welke boodschappen je daarvoor nodig hebt, hoe je met geld om moet gaan, hoe je jezelf verzorgt en je appartement schoonhoudt.

Het is de bedoeling dat je na verloop van tijd de stap kunt maken naar zelfstandig wonen of minder intensief begeleid wonen.

Lijkt dit je wat en heb je nog vragen, of wil je een keer komen kijken en kennismaken?

 Bel dan met 0570-542175

Zie ook: www.menleren.nl
1 december 2018

Social Media

De leer/zorgboerderij is sinds kort actief op social media!

Instagram: Leerboerderij

Facebook: Leer zorgboerderij Men Training Salland

Twitter: leerboerderij

Dus wil je ons volgens, bekijk dan Facebook, Instagram en/of Twitter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Zie ook: www.menleren.nl/nieuws
12 mei 2017