Wenum Hoeve, Apeldoorn (Wenum)
Stichting 't Heuveleind, Zeeland
Zorgtuinderij 'de Lorr', Heide
Het Scheiend, Oirschot [Spoordonk]
Zorgboerderij 'Levensvreugde', Den Hout
Zorgboerderij Vorster Hand, Sevenum

Moai Seldsum, locatie Sanjesreed 8E

Wie zijn we?

Sinds  1 juni 2013 beschikken we over locatie 8E, waar deeltijd wonen -18 jaar en twee groepen boven de 18 jaar gehuisvest worden. De 18+ groepen worden begeleid om uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. 

Deeltijd wonen; Je verblijft nabij de boerderij. Je woont dan nog thuis maar hebt van maandag tot vrijdag en eventueel om het weekend de mogelijkheid om onder continue begeleiding van ervaren medewerkers bij ons te verblijven. Ook voor jonge kinderen.

Begeleid zelfstandig wonen: je woont nabij in een 1 of 2 kamer appartement (Op Dy Sels). Begeleiding is veel aanwezig en ondersteund daar waar nodig bij het ontwikkelen en motiveren van de zelfstandigheid. Begeleiding is 24 uur per dag bereikbaar.

Informeer hiervoor naar de mogelijkheden bij A. de Vries van Gunst.


Het werk

Op onze boerderij kun je het echte boerenleven meemaken. Van koeien melken tot een kalf geboren zien worden en wat dacht je van de geboorte van lammetjes? Hokken uitmesten en de paarden borstelen. Je leert dat ook minder leuke klusjes moeten worden gedaan.
Het is dus niet zozeer dat je komt werken, maar gewoon een paar dagen per week bij het gezin de Vries op het erf verblijven en meedraaien op een echte boerderij.

Waarvoor kunt u bij “Moai Seldsum” terecht:

- Allerlei vormen van Wonen
- Dagbesteding
- Zelfstandigheidstrainingen
- Ambulante begeleiding

Op Moai Seldsum is dagbesteding er in 2 vormen:

1. Buitenploeg: onder begeleiding van Jan Pier of Thomas zorgen jullie voor alle boerderij werk. Daarnaast is er een houtbewerkingsgroep. Die zijn betrokken bij het boerderij werk, maar zijn daarnaast ook creatief bezig met hout.

2. Binnenploeg; 's ochtends facilitair werk en 's middags creatief in een kleine groep.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

( tel. 06-30099685 of info@moaiseldsum.nl)


En verder ...

Zorgboerderij Moai Seldsum is 365 dagen in het jaar open. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen en/of ons initiatief steunen? Stuur ons een mailtje (info@moaiseldsum.nl)

Via de website www.moaiseldsum.nl blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen


Jaar van opening

Wij zijn in 2013 als zorgboerderij gestart.