Olthof Melkvee & Zorgboerderij

Wie zijn we?

Olhof Melkvee & Zorgboerderij is het bedrijf van Gerrit en Dinie Voortman. Het bedrijf ligt in  het prachtige groene buitengebied van Gelselaar, net buiten de dorpskern. Ons bedrijf bestaat uit een melkveetak met zo'n 60 melkkoeien, die dagelijks door de melkrobot worden gemolken. Van het vroege voorjaar tot in de herfst lopen de koeien en het jongvee heerlijk in de weilanden rondom het erf.


Het werk

Naast de melkkoeien zijn er andere dieren die ook verzorgd moeten worden. Denk hierbij aan de kalveren, kippen en konijnen. Tevens zijn er op de boerderij een groentetuin, fruitbomen, diverse houtsingels en een groot erf met meerdere gebouwen.

Is het even wat minder mooi weer, dan is er genoeg ruimte om uit te wijken naar de binnen verblijven. dan is er tijd voor werkzaamheden als bakken, koken, onderhoud en creatieve activiteiten.


En verder ...

De dagbesteding is kleinschalig, maximaal 4 deelnemers per dag, en is verweven met het melkveebedrijf. De sfeer is huislijk en gemoedelijk met warme belangstelling voor iedereen. De werkzaamheden op de boerderij doen we dan ook met z'n allen.

                            Olthof Melkvee & Zorgboerderij,

                        een plek waar iedereen met zijn of haar

                         unieke mogelijkheden, een waardevolle

                                    schakel is in het geheel.


Jaar van opening

Wij zijn in 2016 als zorgboerderij gestart.