Boerderij 'Ons Erf '

Wie zijn we?

Net buiten de bebouwde kom van Udenhout staat onze oude langgevelboerderij die dateert uit 1850.

Op deze boerderij runnen wij, Wim en Conny van Gorp samen met onze 4 kinderen een gesloten varkensboerderij en een aantal hectare boomteelt.In de zomer van 2007 zijn we gestart met ouderenzorg.Het achterste gedeelte van de langgevelboerderij oftewel de oude stal,is grondig verbouwd tot een grote,gezellige huiskamer met alle gemakken en voorzieningen.

En zo is 'ONS ERF' ontstaan.

Het resultaat is een dagbesteding voor senioren met een zorgvraag die verzorging en begeleiding nodig hebben en willen genieten van het leven op de boerderij.


Het werk

ONS ERF opent 5 dagen in de week haar deuren van 10.00u tot 16.00u.Profesionele medewerkers ontvangen de gasten met een kopje koffie.Vast onderdeel van elke dag is de warme maaltijd die op de middag gezamelijk wordt bereid en gegeten.Afhankelijk van het weer worden buiten en binnen activiteiten aangeboden.Voor alle gasten geldt:

niets moet ,alles mag !!

Een dag op de boerderij kan vanalles betekenen,heerlijk onder de notenboom zitten,lekker in de drukte meedraaien,de dieren voeren,of gewoon samen een kopje koffie drinken en door de moestuin wandelen of kleine klusjes verrichten op het erf.Dat levert voor velen fijne momenten en een zinvolle dagbesteding op.


kosten en deelname

voor deelname moet u een beschikking hebben van uw gemeente vanuit de WMO , WLZ of een PGB voor begeleiding in groepsverband. Deze kunt u aanvragen via uw huisarts, WMO loket of wijk zorg bij u in de buurt. Het vervoer wordt door Ons Erf zelf geregeld ,vraag naar de mogelijkheden.


Jaar van opening

Wij zijn in 2007 als zorgboerderij gestart.