Op de Wurf

Wie zijn we?

 'Wij maken werk van uw zorg' 

De unieke locatie aan de Havenweg en de bestaande boerderij voorzieningen, hebben Adriaan van Oorschot, Kitty Keij, Jacqueline Veldman en medewerkster Anne Marijn van Groningen doen besluiten om de krachten te bundelen en te doen waar ze goed in zijn. Inmiddels heeft Susan Huising het stokje van Anne Marijn overgenomen.

Het bieden van zorg op maat in een mooie uitdagende omgeving. Met deze motivatie is Zorgboerderij op de Wurf ontstaan.

Zorgboerderij op de Wurf biedt de 'helpende hand' aan jongeren, volwassenen  en ouderen.  Dagopvang voor de (jong)volwassenen is er op dinsdag t/m vrijdag, voor de ouderen is er op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag dagopvang met een zinvolle invulling van de dagindeling waar (samen)leren, structuur en de juiste begeleiding centraal staan.  

Zorgboerderij op de Wurf is een unieke locatie waar verschillende activiteiten en werkzaamheden worden aangeboden. gezelligheid, rust en ruimte. Het verzorgen van de dieren, het onderhouden van het erf en groenwerkzaamheden bieden veel uitdaging op de boerderij. 

Samen maken wij er een leuke dag van!!


Het werk

Zorgboerderij op de Wurf biedt de 'helpende hand' en diverse mogelijkheden aan jongeren, volwassenen en ouderen met een zorgvraag. Wij bieden een dagindeling op maat waar leren, gezelligheid, structuur en de juiste proffecionele begeleiding centraal staan.  

Zorgboerderij op de Wurf is een unieke locatie waar verschillende werkzaamheden worden aangeboden waar leren, zelfredzaamheid en strucuur de boventoon voeren.

Samen met onze deelnemers verzorgen wij onze dieren, onderhouden we het erf en doen we verschillende groenwerkzaamheden. Kortom we bieden veel uitdaging op de boerderij! Samenwerking tussen de jongeren en ouderen op dezelfde locatie vinden wij een hele zinvolle combinatie.

Ouderen kunnen naar behoefte en zorgvraag; mee helpen, ervaren, proeven en beleven. 

Samen maken wij er een leuke dag van!


Wij maken werk van uw zorg!

De fijne mix tussen jong en oude, samen leren, de dieren en de natuurlijke rustgevende omgeving maken dat Op de Wurf veel mogelijheden biedt om zorg op maat te leveren.

Bij Op de Wurf doen wij alles zelf! Van het verbouwen van groenten in de moestuin tot aan het opknappen van de bolderwagen waar we regelmatig een ritje met de paarden mee maken. 

Kom gerust eens langs voor een kopje koffie!


Jaar van opening

Wij zijn in 2012 als zorgboerderij gestart.