Stichting Zorg voor elkaar

Wie zijn we?

Stichting Zorg voor Elkaar is een organisatie met een christelijke grondslag. We respecteren het als iemand een andere overtuiging heeft.

We kijken naar wat iemand kan en passen daar onze zorg op aan. We vinden het belangrijk dat iemand zich veilig voelt en zich daardoor kan ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat iemand zich waardevol voelt en een zinvolle dagbesteding heeft.

Ieder heeft recht op een plek in de maatschappij en daar willen wij graag aan bijdragen.


Het werk

Bij Stichting Zorg voor Elkaar is vanalles te doen. Er is een sier- en een groentetuin waarin gewerkt kan worden. Producten uit de groentetuin worden bij de weg verkocht. Daarnaast kunnen mensen die langskomen een kopje koffie of thee komen drinken met zelfgemaakt lekkers erbij. Er zijn kippen die verzorgd moeten worden. En voor degene die van wat ruiger werk houden kan er hout verwerkt worden.

Ook is er een kringloopwinkel waar vanalles verkocht wordt. Voor de creatievelingen is ook een plek, zo kun er lekker met allerlei materialen gewerkt worden van wol tot hout.

Verder is er een afdeling waar fietsen worden gerepareerd en opgeknapt.

Er is veel te doen bij Stichting Zorg voor Elkaar. Maar mocht er niks bij zijn wat past bij iemand, dan zoeken we een oplossing.


Jaar van opening

Wij zijn in 2017 als zorgboerderij gestart.