Wenum Hoeve, Apeldoorn (Wenum)
Stichting 't Heuveleind, Zeeland
Zorgtuinderij 'de Lorr', Heide
Het Scheiend, Oirschot [Spoordonk]
Zorgboerderij 'Levensvreugde', Den Hout
Zorgboerderij Vorster Hand, Sevenum

't Angelag

Wie zijn we?

Zorgboerderij 't Angelag, gelegen tussen Waalre en Valkenswaard, biedt dagbesteding aan ouderen op het melkveebedrijf van familie Otten.

Hier worden elke dag de koeien gemolken met behulp van een melkrobot. de kalfjes gevoerd en er wordt op het land gewerkt.

Naast het melkvee zijn er ook veel andere dieren aanwezig, zoals konijnen, cavia's, geiten en kippen, katten, hond en een paard. Er is een bloementuin, een groentetuin en een kas waar we seizoengroente verbouwen. Een terras diverse fruitbomen omringen het erf.


Het werk

Op een boerderij is er altijd wel wat te doen. Onze clienten hoeven geen productieve bijdrage te leveren maar we stimuleren dat wel.

Ieder vanuit zijn eigen mogelijkheden en kwaliteiten en uitgaande van wat iemand zelf kan. Onder begeleiding van professionele hulpverleners kunnen clienten oa: werkzaamheden op en rond het erf verrichten, kleinvee verzorgen, tuinproducten oogsten, groenten en fruit verwerken. Bovenal vinden we het belangrijk dat u kunt genieten van het buiten leven, de natuur en onze dieren.

Genieten en Gezelligheid met een hoofdletter.


En verder ...

Voor verdere informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Trinet Otten en/of medewerkster Sandra.

Zij zijn samen verantwoordelijk voor de activiteiten en begeleiding. Tijdens werkdagen te bereiken van 9.00 uur tot 17.00 uur. Tel 040 2221363 of info@angelag.nl

Breng ook eens een bezoek op onze website;

www.angelag.nl en www.samenwerkendezorgboerenzuid.nl


Jaar van opening

Wij zijn in 2007 als zorgboerderij gestart.