't Jaegershoes

Nieuwbouw B&B gereed

Eindelijk is het dan zover, de nieuwe Bed and Breakfast is een feit. Deze B&B beschikt over 5 luxe en stijlvolle kamers met eigen sanitair per kamer. Er is 1 kamer die geschikt is voor rolstoelgebruikers met elektrisch verstelbare bedden en aangepast sanitair.

Zie ook: www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/belfeld/ezelboerderij-t-jaegershoes/60587/
23 april 2014

Nieuwbouw multifunctioneleruimte

Deze winter willen wij onze nieuwbouwplannen realiseren. Er komt een nieuw gebouw met daarin een ruimte voor de zorgboerderij zodat nog meer iedereen zijn eigen werkruimte krijgt. Deelnemers die zich bezig houden met het zagen van brandhout kunnen dat nu ook droog doen bij slecht weer en voor de deelnemers die graag zelfstandig in een rustige omgeving creatief bezig zijn, is ook in voorzien. Daarnaast willen wij een gedeelte (5 aparte kamers met eigen toegang en sanitair) gebruiken voor overnachtingen. Verder is er nu voldoende ruimte om alle machines en materialen binnen te stallen.

Zie ook: www.jaegershoes.eu
4 november 2013

Ezelmelkerij en kinderboerderij

Sinds 2008 melken wij onze ezels samen met de cliënten. Daarmee zijn we de eerste en tot voor kort enige ezelinnenmelkerij in Nederland.

 

Verder zetten we onze ezels samen met onze andere diersoorten in voor onze mobiele kinderboerderij Wij komen dan op locatie bij scholen en kinderdagverblijven.

 

Ook is het mogelijk om bij "t Jaegershoes een compleet verjaardagsfeestje te houden, ezeltocht of excursie op de boerderij. Wij hebben hiervoor een aparte ruimte  en de deelnemers van de zorgboerderij helpen bij de voorbereiding en bediening.

 

Omdat wij een ezelmelkerij hebben zijn er altijd wel ezels te koop.  

Zie ook: www.jaegershoes.eu
6 januari 2012