t Radje

Wie zijn we?

Wij, Kathalijne Kemner en Willem Koopman, zijn een kleinschalige hobby boerderij. Waarbij naast wat kleinvee: twee geiten,2 Shetland pony's, kippen, 2 cavia's ,3 katten, een hond, ook een deel van het jaar een 6-tal koeien rondlopen. Ook beschikken we over  een moes- en siertuin, waar ook een hobbykas toe behoort. Daarnaast speelt onze zelfmakerij een belangrijke rol. We verwerken producten uit de tuin, courgette op zuur, aardbeienjam, maar maken ook onze eigen pindakazen, die aan huis, op markten en op verkooppunten worden verkocht. We wonen met onze 4 kinderen op de boerderij en kunnen daardoor een huiselijke en ontspannen sfeer bieden. Ons streven is om iedereen een mooie, oude dag te geven en dat iedereen met een tevreden gevoel weer naar huis gaat!

Kathalijne komt uit de ouderenzorg en doet op dit moment de begeleiding. Willem werkt overdag buitenshuis bij een zaadbedrijf.


Het werk

Ons motto is, niets moet maar mag!

Wij bieden mensen met een zorgvraag een zinvolle dagbesteding op de dinsdag, donderdag en vrijdag. Wat er zoal bij ons te doen is, 
ondersteuning in de productie van de pindakazen, diverse jammen en courgette op zuur, netjes houden productieruimte en zelfmakerij.
Tuinieren, onderhouden siertuin, groentetuin en opkweken van 'vergeten groentes' in de kas.
Verzorgen/ voeren van hobby vee, waaronder een aantal koeien, 2 Shetland pony's, twee geiten, kippen, 3 katten, cavia's en een hond.
Genieten van de natuur en wat het land te bieden heeft vanaf een bankje in de tuin, maar ook op een stoel vanachter het glas binnen.


Zorgeloos genieten op zorgboerderij 't Radje

Houd je van de buitenlucht, werken in de tuin, kan je genieten van de dieren en de natuur om je heen en wil je niets meer moeten, maar nog wel wat doen! Laat je dan verrassen en kom genieten bij ons.


Jaar van opening

Wij zijn in 2017 als zorgboerderij gestart.