Van ’t Zandeind

Boerderijcamping Van 't Zandeind

In 2016 is onze speciale boerderijcamping door Zoover uitgeroepen tot beste kleinschalige camping van Brabant. Met een 9,74 behoren wij zelfs bij de beste 3 charme campings van Nederland. Hier zijn wij erg trots op.

Het campingterrein is erg ruim opgezet, inclusief privé sanitaire voorzieningen, speeltuin, speeltoestellen, dierenweide, geasfalteerde wegen en beplanting. Bovendien wordt het gehele terrein omheind door een degelijk hekwerk.

Iedere campinggast kan vanaf nu komen genieten van de rust en ruimte dat het platteland uitstraalt en te bieden heeft, met een breed scala aan mogelijkheden voor een ideaal dagje uit in de omgeving.

Campinggasten waarderen het dat kinderen veilig kunnen spelen binnen een afgesloten terrein en natuurlijk roemen ze de luxe van privé sanitair. De dagelijkse toer over de boerderij wordt gezien als hoogtepunt van de dag, waarbij de kids de boer volop mogen meehelpen. 

Kortom: De rust en ruimte van het platteland, gecombineerd met luxe en veiligheid op de camping, plus het sociale karakter van onze dieren, leveren de ideale mix voor een onvergetelijk verblijf voor jong en oud.

Het verblijf op onze boerderij tussen de koeien is Eindeloos Genieten!

Zie ook: www.campingvanhetzandeind.nl
30 september 2016