Wasvenboerderij

Wie zijn we?

Het Groendomein Wasven is een prachtig natuurgebied in Tongelre, aan de rand van Eindhoven. Het omvat een landgoedbos met eeuwenoude lanen en bomen, een monumentale boerderij, weilanden en groente- en graanakkers. De boerderij herbergt een gasterij, bakkerij en tuinderij met biologische, fairtrade, seizoen- en streekproducten. Het Wasven is een maatschappelijk initiatief zonder winstoogmerk (ANBI-status).


Het werk

In de Wasvenboerderij werken vakmensen, vrijwilligers en mensen met een verstandelijke beperking samen. Dit kan in het restaurant, de keuken, de bakkerij, de koffiebranderij en de tuinderij. De begeleiding is in handen van zorgprofessionals, bijgestaan door vakmensen. Dagbesteding in het Wasven betekent vakgericht en zinvol bezig zijn in een sociale context.


En verder ...

Het is altijd mogelijk om een kijkje te nemen op het Wasven. Op www.wasven.nl krijgt u een indruk van al onze maatschappelijke activiteiten, of volg ons op Facebook. Wilt u meer weten over de dagbesteding en onze werkwijze, neem dan contact op voor een afspraak.


Jaar van opening

Wij zijn in 2007 als zorgboerderij gestart.