Waterland

Wie zijn we?

Zorgboerderij Waterland is een werkervaringsbedrijf en biedt dagbesteding en arbeidsre´ntegratie op de boerderij aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Voor dagbesteding richten wij ons op mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), mensen met een psychiatrische beperking, mensen met een vorm van dementie, mensen met een burn-out of mensen met chronische pijn.

Belangrijkste doel bij dagbesteding is zorgen voor een 'gouden randje' aan de dag voor mensen die dat zelf niet kunnen regelen.

Voor arbeidsre´ntegratie richten wij ons op de doelgroep NAH, burn-out en chronische pijn. 
Belangrijkste doel bij re´ntegratie is maatschappelijke en sociale activering. Er vindt nauwe samenwerking plaats met de opdrachtgever.


Het werk

Wil je een 'gouden randje' aan je dag, maar kan je het zelf niet regelen..........

Dan is onze zorgboerderij echt iets voor jou! 
De zorgboerderij staat in het mooiste dorp van Noord-Holland, Broek in Waterland. Dit is 10 autominuten verwijderd van Amsterdam. Op de boerderij zijn koeien, paarden, eenden,  poezen, een ezel en de honden Maybe en Bonkie. Door de prachtige omgeving kun je je dagelijkse zorgen even vergeten. Je bent bij ons welkom zoals je bent. Je doet bij ons vooral de dingen die je leuk vindt en die je aankan. Niets moet en veel kan. Je werkt samen met ongeveer vier tot maximaal acht andere mensen.


Kwaliteitskeurmerk Zorboerderijen behaald

Wij zijn ontzettend trots.

Onze zorgboerderij heeft het kwaliteitskeurmerk van de federatie Landbouw en Zorg.

'Kwaliteit laat je zien'


Jaar van opening

Wij zijn in 2008 als zorgboerderij gestart.