Zorg- en Trainingshoeve United Souls

Wie zijn we?

Over ons

United Souls staat voor ‘bij elkaar gebracht’ en is opgericht om mensen verder te helpen. We respecteren elkaar, de dieren, de natuur en geven elkaar de ruimte en het vertrouwen dat iedere persoon betekenis heeft in deze maatschappij. Ieder mens is uniek en kan en mag bij ons zichzelf zijn. Wij dragen deze boodschap van harte uit in onze coaching, begeleiding en trainingen.

Monique is de oprichtster zij is ervaringsdeskundige, gediplomeerd en gecertificeerd in meerdere specialisaties en disciplines. Ze heeft veel kennis op het gebied van paardrijden, omgangs-, gedrags-, trainingsmethoden en gezondheidsproblematiek. Bij United Souls word er geleeft en gewerkt vanuit een christelijke levensovertuiging door respect te hebben voor alles wat God geschapen heeft: mensen, dieren en natuur.


Het werk

Methode

In alle activiteiten- en trainingsprogramma’s werkt United Souls met de principes uit verschillende disciplines, te weten: Centered Riding, Freestyle, Integrated Horsemanship en Holistisch Trainen. In combinatie met de verzamelde kennis vanuit psychologie, pedagogie en didactiek is dit samengevoegd in onze Equitherapie en Asinotherapie.

Onze dieren zijn de beste leermeesters.

Meer informatie hierover kunt u lezen op onze website, www.unitedsouls.nl


Wat bied United Souls nog meer!

Bij United Souls staat eerlijkheid, veiligheid, puurheid, gezelligheid en samenwerking bovenaan. Ook bieden wij individuele begeleiding aan jong en oud.

Wat bied United Souls nog meer!

  •  Dagbesteding en Logeer & weekendopvang
  •  (Therapeutische) paardrijden
  •  Equitherapie (paard als therapeut/coach)
  •  Asinotherapie (Ezels als therapeut/coach)
  •  Centered Riding & Freestyle trainingen
  •  Gedragstraining paard
  •  Bedrijfstrainingen en coaching

Wij zijn in het bezit van het Veiligheidscertificaat Stichting Veilige Paardensport.

Kijk hiervoor op de site of bel ons voor meer informatie.


Jaar van opening

Wij zijn in 2008 als zorgboerderij gestart.