Wenum Hoeve, Apeldoorn (Wenum)
Stichting 't Heuveleind, Zeeland
Zorgtuinderij 'de Lorr', Heide
Het Scheiend, Oirschot [Spoordonk]
Zorgboerderij 'Levensvreugde', Den Hout
Zorgboerderij Vorster Hand, Sevenum

Zorgboerderij Binnen Best

Wie zijn we?

Zorgboerderij Binnen Best is van oorsprong een melkveebedrijf in Abcoude. Naast koeien en schapen hebben wij, Nico & Tanja, onder andere paarden, kippen en konijnen. Nico woont samen met zijn vrouw en drie kinderen op boerderij Binnen Best. Sinds 2015 is Tanja ingetrokken op Gein Zuid, waar zij samen woont met André, de zoon van Nico. Naast de zorgboerderij, werkt Tanja als orthopedagoog in het onderwijs.  Met aandacht voor elkaar willen wij graag buiten aan de slag. Onze slogan is dan ook:

Als je buiten bent, voel je je van binnen beter.

En dat laten wij u graag ervaren.


Het werk

Op zorgboerderij Binnen Best kunt u helpen bij het voeren en verzorgen van de dieren. Daarnaast is het mogelijk om een bijdrage te leveren aan het onderhoud van gebouwen en machines. De boerderij beschikt over een groot erf, waaronder een tuin en een steiger aan het water ‘het Gein’. Daarnaast hebben wij direct achter de boerderij land waar een wandeling mogelijk is, om te ontspannen en van de natuur te genieten.
Afhankelijk van uw interesse is er altijd wel een taak die bij u past. In overleg met u kijken wij graag naar mogelijkheden. Met elkaar koffie/thee drinken en eten is een belangrijk deel van onze dag. De lunch wordt verzorgd.


Jaar van opening

Wij zijn in 2017 als zorgboerderij gestart.