Zorgboerderij Bosser-Marten

Wie zijn we?

Bosser-Marten is een boerderij die gelegen is aan de rand van het bosrijke natuurgebied de Asbroekerheide. De boerderij is al vier generaties lang in het bezit van de familie van Roij. 

Wij zijn Edwin en Nancy van Roij en hebben samen 2 kinderen, Senne en Jens. 

Wij bieden op woensdag, vrijdag en zaterdag dagbesteding voor kinderen van 6 t/m 12 jaar met een zorgvraag.

Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we dagbesteding voor de doelgroep 14+ We bieden dagbesteding aan jongeren die uitvallen in het onderwijs. We begeleiden ze weer terug naar school of richting een arbeidsproces.

Tevens bieden wij ook vakantieopvang voor de kinderen die ook bij ons voor dagbesteding komen.


Het werk

Bij ons op de boerderij kun je genieten van rust en ruimte, het knuffelen en verzorgen van de dieren, de moestuin, lekker wandelen in het bos, hutten bouwen, spelen in onze tuin.

Ook kun je creatief bezig zijn, samen spellen doen, bakken, knutselen en diverse andere activiteiten.

Met de doelgroep 13+ wordt er ook geklust, tuin onderhoud. Het opbouwen van (zelf)vertrouwen en ervaren van ontspanning en plezier is hierin erg belangrijk.


Visie

Ieder kind is uniek op zijn eigen manier en heeft zijn eigen hulpvraag. Samen zullen we zoeken naar de ontwikkelingsmogelijkheden van elk kind en aan de hand hiervan een behandelplan op maat opstellen.

Wij vinden het belangrijk dat elk kind zichzelf kan en durft te zijn. Daarom staat bij ons kleinschaligheid, aandacht, veiligheid en vertrouwen voorop.


Jaar van opening

Wij zijn in 2013 als zorgboerderij gestart.